logo circumflexx, praktijk van psychotherapeute Tineke Delvaux

Psychotherapie

Psychotherapie

Circumflexx is een praktijk voor Cliëntgerichte-Experiëntiële Psychotherapie voor adolescenten (vanaf 12 jaar) jongvolwassenen en volwassenen die geconfronteerd worden met hindernissen op hun pad en even uit evenwicht geraken.

In een verkennend intakegesprek wordt de hulpvraag nader bekeken en bespreken we samen een mogelijk behandeltraject of een eventuele doorverwijzing.   

Wanneer luisteren om te reageren, overgaat in luisteren om te proberen begrijpen, stil te staan, mee te voelen, lichamelijk te ervaren, soms spiegels voor te houden maar vooral samen op weg te gaan, ontstaat er écht contact… Psychotherapie gaat voor mij niet over mensen behandelen, genezen of veranderen. 

Vanuit een warme therapeutische relatie wil ik jou een veilige plek aanbieden waarin je jouw eigen IK mag zijn, je identiteit in al zijn lagen verder kan gaan ontdekken en jezelf als waardevol persoon kan laten groeien, samen met jouw gezin, partner of naasten.

Psychotherapie is luisteren met een hart.

Tineke

Tineke Delvaux - Circumflexx

Contact

Neem gerust contact op via mail, bericht of telefonisch. Voor een eerste gesprek gelieve telefonisch of via mail contact op te nemen.

Boek hier je afspraak